Georgie's Cakes

A Little Bliss In Every Bite

Workshops

Bij Georgie's Cakes bied ik enkele workshops aan. Deze worden voornamelijk bij u thuis verzorgd. Vanaf 1 april zal ik ook beschikken over een workshopruimte. Hier komt nog een agenda voor online.


Alle ingrediënten zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen. Reiskosten zullen in overleg zijn.


Aan het einde van de workshop mogen uiteraard de zelf versierde creaties mee naar huis genomen worden in een mooie verpakking.


Kinderfeestjes  worden verzorgd op woensdagmiddag, vrijdagmiddag of zaterdagochtend.


Zie hieronder een aantal workshops die ik aanbied. Reserveer tijdig!


Alle workshops zijn gebaseerd op minimaal 4 personen. Uiteraard zijn alle workshops als privé workshop te volgen, informeer naar de prijzen.

Basistaart bekleden

Tijdens deze workshop van 3 uur leert u hoe u een taart moet vullen, afsmeren, bekleden met fondant en vervolgens versieren naar eigen wens.


Heeft u al een idee hoe u uw taart wil gaan decoreren? Stuur dit idee of een foto mee met uw aanmelding. Er kan dan gekeken worden of dit haalbaar is voor de tijd die wij samen hebben en eventueel kunnen er wat aanpassingen gemaakt worden indien noodzakelijk. 


Kosten: € 42,50 p.p. (minimaal 4 personen)


Make-Up tasje

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop leer je hoe je een taart, het make-up tasje, vult, afsmeert en bekleed met fondant. Vervolgens zullen wij deze ook decoreren na wens. Ook zullen wij een cakeboard bekleden en make-up maken van gumpaste.
Enige ervaring met fondant is een pré.


Taart is goed voor 4-6 personen.


Kosten: € 37,50 p.p. (minimaal 4 personen)


Kinderfeestjes...

Cupcakes versieren

Ieder kind krijgt 6 cupcakes om te versieren. De cupcakes worden gedurende 1,5 - 2 uur versierd met botercrème, fondant en allerlei andere leuke versiersel. Je kunt het zo gek niet bedenken!


Min 4 / Max 10 kinderen.


Kosten: € 14,95 per kind

Boltaartjes versieren

Ieder kind krijgt een eigen boltaartje. Gedurende 2 - 2,5 uur wordt het boltaartje gevuld met vulling naar keuze, afgesmeerd met botercrème, bekleedt met fondant en versierd naar wens.


Min  4 / Max 10 kinderen


Kosten 12 cm: € 15,95 per kind

Kosten 15 cm: € 17,50 per kind