Georgie's Cakes

A little bliss in every bite

Workshops

Georgie's Cakes bied enkele workshops aan deze kunnen bij uw thuis verzorgd worden of bij onze gezellige workshop ruimte in 

Baarle-Nassau bij All About Coffee & Tea! 


Alle ingrediënten zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen. Reiskosten zullen in overleg zijn.


Aan het einde van de workshop mogen uiteraard de zelf versierde creaties mee naar huis genomen worden in een mooie verpakking.


Kinderfeestjes kunnen worden verzorgd op woensdagmiddag, vrijdagmiddag of zaterdag.


Zie hieronder een aantal workshops die ik aanbied. Reserveer tijdig!


Alle workshops zijn gebaseerd op minimaal 3-4 personen.
Uiteraard zijn alle workshops als privé workshop te volgen, heeft u hier interesse in informeer dan naar de mogelijkheden en aangepaste prijzen.

Vrijgezellenfeest - Cupcakes versieren

Op zoek naar een leuke, creatieve, maar vooral ook lekkere bezigheid voor een vrijgezellenfeest? Vier dan je feestje bij ons! 


Jullie krijgen ieder 6 cupcakes welke jullie naar eigen inzicht gaan versieren met fondant, botercrème en meer. Jullie leren technieken om zo de mooiste cupcakes te maken!


Ook als een vrijgezellenfeest een thema heeft, kunnen wij daar met de te maken creaties op inspelen. Ervaring is niet nodig. 


De workshop duurt tussen 2,5 uur 

Kosten p.p. € 27,50 


Om de middag compleet te maken is het ook nog mogelijk om een "sweet tea" bij te boeken voor € 13,50 p.p. zo krijg je enkele zoete hapjes en de hele middag thee of koffie. 

Babyshower - baby boetseren

Deze keer geen taart of cupcakes versieren maar ik ga jullie leren om een baby uit fondant te boetseren! 

De workshop duurt +/- 1 uur

Kosten p.p. € 12,50


Om de middag compleet te maken is het ook nog mogelijk om een "sweet tea" bij te boeken voor € 13,50 p.p. zo krijg je enkele zoete hapjes en de hele middag thee of koffie. 

Basistaart bekleden

Tijdens deze workshop van 3 uur leert u hoe u een taart moet vullen, afsmeren, bekleden met fondant en vervolgens versieren naar eigen wens.


Heeft u al een idee hoe u uw taart wil gaan decoreren? Stuur dit idee of een foto mee met uw aanmelding. Er kan dan gekeken worden of dit haalbaar is voor de tijd die wij samen hebben en eventueel kunnen er wat aanpassingen gemaakt worden indien noodzakelijk. 


Kosten: € 45,- p.p.


Chocolade drip-cake

Tijdens deze workshop van 3 uur leert u hoe u een taart moet vullen,  strak afsmeren met chocolade ganache en versieren met eigen gemaakte chocolade decoraties en snoep.Kosten: € 50,- p.p.

Kinderfeestjes...

Cupcakes versieren

Ieder kind krijgt 4 cupcakes om te versieren. De cupcakes worden gedurende 1,5 - 2 uur versierd met botercrème, fondant en allerlei andere leuke versiersel. Je kunt het zo gek niet bedenken!


Min 4 / Max 10 kinderen.


Kosten: € 15,50 per kind

Boltaartjes versieren

Ieder kind krijgt een eigen boltaartje. Gedurende 2 - 2,5 uur wordt het boltaartje gevuld met vulling naar keuze, afgesmeerd met botercrème, bekleedt met fondant en versierd naar wens.


Min  4 / Max 10 kinderen


Kosten: € 16,75 per kind