Georgie's Cakes

A little bliss in every bite

Algemene voorwaarden

Georgie’s Cakes ontvangt uw bestelling bij voorkeur zo lang mogelijk van te voren (voor thema taarten minimaal 2 weken voor bruidstaarten minimaal 4 weken) via het contactformulier op de website of via georgies-cakes@outlook.com. Gaat het om een bestelling die op kort termijn nodig is (minder dan 1 week) dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen: 06-13866993.


De taarten en cupcakes van Georgie’s Cakes worden altijd vers en alleen op bestelling gemaakt en dus niet uit voorraad geleverd. Iedere taart die Georgie’s Cakes maakt is uniek. Er mogen foto’s gestuurd worden als voorbeeld en/of ter inspiratie, maar deze taarten worden nooit exact nagemaakt.


Thema-taarten worden standaard met 2 lagen gevuld.
Bruidstaarten worden standaard met 3 lagen gevuld.
Er kan tegen een meerprijs gekozen worden voor een hogere taart.


U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën. Deze dient u tijdens uw bestelling aan te geven. Georgie’s Cakes is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.


Betaling


Na ontvangst van de factuur dient een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag uiterlijk 7 dagen na factuurdatum te zijn bijgeschreven op rekening NL52KNAB0255745192 t.n.v.: Georgie’s Cakes te Baarle-Nassau onder vermelding van het factuurnummer.
De gewenste leverdatum blijft 7 dagen voor u gereserveerd. Na ontvangst van de aanbetaling wordt deze reservering definitief. Het restantbedrag van de factuur, dient uiterlijk 2 weken voor leverdatum te zijn voldaan. Wanneer de leverdatum binnen 2 weken van de factuurdatum valt, dient de gehele factuur ineens te worden voldaan.

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW.


Levering/bezorging


Zonder anders te zijn overeengekomen, worden bestellingen afgehaald bij Georgie’s Cakes op het afgesproken tijdstip.

Bezorgen binnen Baarle-Nassau/Hertog is gratis.
Voor Ulicoten, Chaam en Alphen worden er € 7,50 bezorgkosten in rekening gebracht.
Daarbuiten wordt € 0,40 per gereden kilometer in rekening gebracht met een minimum van € 15,-.

Georgie’s Cakes is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de gewenste locatie. Georgie’s Cakes zorgt ervoor dat de taart stabiel en goed verpakt is.


Annuleren


Annuleren kan tot 2 weken voor de afgesproken afhaaldatum/bezorgdatum. 

Bij annulering door de klant binnen 7 dagen, brengt Georgie’s Cakes 50% in rekening vanwege de gemaakte kosten.

Bij annulering door de klant korter dan 2 dagen van tevoren vervalt het recht op terugbetaling.

Georgie’s Cakes is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren. Georgie’s Cakes zal haar best doen om een passende oplossing te vinden of een collega-bakster vinden om de opdracht over te nemen.


Al onze taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaart u dan een gedeelte van het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering aan Georgie’s Cakes zodat wij uw klacht kunnen beoordelen en aan een passende oplossing kunnen werken.
Klachten die later dan 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen niet meer in behandeling worden genomen.


Privacy Statement